Levicose – Измама? Как работи? Ревюта, форум, аптека, цена, къде да купя

Тези, които страдат от  разширени вени  , знаят много добре колко е необходимо да имат продукт, който може да бъде ефективен при лечението и да спре незабавно болката, която причиняват. Новият крем  Levicose  е създаден именно с тази цел. Това е  напълно естествено средство , специално създадено и разработено за борба с разширени вени. Това състояние, което засяга жените повече от мъжете, е не само естетически проблем, но също така засяга здравето на локализираната венозна система и доброто състояние на краката. Всъщност долните крайници, когато вените са видими, поради лоша циркулация, са склонни да се подуват и да натежават. Освен това разширените вени причиняват силна болка в целия крак.

Причини за разширени вени

Разширените вени са едно от най-честите заболявания в Германия. От 50 до 80% от населението има варикозни промени с различна тежест. От тях обаче доста над 50% имат само незначителни, в никакъв случай опасни разширени вени, само около 5 до 15% са повече или силно изразени. Разширените вени  са малко по-чести при жените, отколкото при мъжете. Разширените вени  могат да се наблюдават по-често и в напреднала възраст, когато кожата и подкожната тъкан вече нямат младежка еластичност, но има изключения.

Първични и вторични разширени вени

Повече от половината от пациентите развиват разширени вени без разпознаваема причина, главно поради вродена слабост  на венозните клапи  , която понякога става забележима в началото на живота, но често не по-късно в живота. Това затруднява транспортирането на кръвта обратно от краката към сърцето. В този случай се нарича  първични разширени вени или първични разширени вени  .

Levicose

Какво представлява кремът за разширени вени Levicose и как действа?

Levicose  гел е специфично лечение за лечение на разширени вени . Това е напълно натурален продукт за локално приложение, предназначен за тонизиране и укрепване на разширени вени. Можем да го намерим в продажба, както споменахме, под формата на крем, съдържащ се в тубичка от 50 ml, снабдена с капачка за задържане на свежест, полезна за запазване на структурата на активните съставки непокътната.  

Този продукт е проектиран и създаден да противодейства и премахва всички симптоми, особено дискомфорта, който разширените вени могат да причинят в първия и втория етап. Следователно действието му е двойно: от една страна се намесва на естетическо ниво, защото разширените вени причиняват грозни синкави петна по краката, които на строго здравословно ниво премахват болката, като укрепват венозните стени и ги правят по-гъвкави.

Това благотворно действие ви позволява бързо да се върнете към нормален живот, освободен от болка и изтощение, предотвратявайки влошаването на ситуацията с третия стадий, за който, както споменахме, операцията е единственото решение.  

Действието на активните съставки, съдържащи се в  Levicose  , е да подобрят кръвообращението, особено в локалната микроциркулация, благодарение на което болката, възпалението и преди всичко болката изчезват. 

При редовна употреба на Levicose ще получите следните полезни ефекти:

  • възстановяване на правилния отток на кръв;
  • укрепване на венозните стени;
  • намаляване на болката в долните крайници;
  • предотвратяване образуването на кръвни съсиреци във вените;
  • контраст с появата на спазми, типични за това заболяване;
  • намалено подуване.

Това е възможно благодарение на внимателно подбрана смес от естествени съставки за създаване на високоефективна формула. Да ги видим.

Съставки на крем Levicose

Както споменахме,  Levicose е напълно натурален,  активните съставки, присъстващи в избраните съставки, са особено ефективни при лечението и укрепването на вените, ефективно подпомагайки микроциркулацията. Ето какво намираме в крема за лечение на разширени вени: 

  • Екстракт от конски кестен  : богат на гликозиди, ескулин и есцин, този екстракт значително подобрява здравето на вените. Заслужава да се отбележи и способността за укрепване на стените на кръвоносните съдове и способността за успокояване на хематомите, които неизбежно се образуват при счупени капиляри. Екстрактът също така действа върху кръвообращението и неговата дебелина, като прави консистенцията по-малко лепкава и намалява риска от тромбоза. 
  • Екстракт от цветя от лайка  : перфектният натурален противовъзпалителен екстракт от лайка има ефективен, благоприятен ефект за облекчаване на спазми. Неговите активни съставки също имат способността да подобряват еластичността на кръвоносните съдове и по този начин да подпомагат правилното кръвообращение. 
  • Ментол  : благодарение на освежаващия си ефект, можете да се насладите на незабавно облекчение, което ще ви позволи да почувствате по-малко болка. Способността за разреждане на кръвта също е отлична, което позволява по-добро кръвообращение. Но не само това, активните съставки на тази съставка работят заедно за намаляване на мастните клетки, които могат да се натрупват по венозните стени, причинявайки оток. 
  • Екстракт от коприва  : тази съставка, богата на растителни киселини и флавоноиди, успокоява възпаленията, причинени от разширени вени, укрепва кръвоносните съдове и тонизира цялата съдова система.
  • Кофеин  : Това е истински тоник за вените. Той идеално стимулира кръвообращението, предотвратява застоя на кръв и помага за поддържане на здрава кожа. 
  • Пантенол  : спомага за ускоряване на процеса на заздравяване на рани, а кремът Levicose добавен за способността му да намалява възпалението и хематомите.  
  • Екстракт от червен пипер :  Отличен източник на биофлавоноиди и витамин С, този екстракт е ефективен за регулиране на кръвния поток, полезен за намаляване на болката.  
  • Екстракт от пелин:  укрепва кръвоносните съдове, подобрява еластичността им, предотвратява тромбозата и изчиства ретикулумните вени, благодарение на което грозният синкав цвят изчезва.  

Синергичното действие на тези активни съставки позволява ефективно лечение на разширени вени. Продуктът обаче трябва да се използва правилно. Нека да видим как да направите това в следващия параграф.

Levicose

Как да използвам

За да може кремът  Levicose да има  желаните ефекти, е важно лечението да се извършва редовно и постоянно. Консистенцията е мека, немазна и позволява много лесно нанасяне на продукта, оставяйки кожата мека и чиста.

Що се отнася до дозировката, приложението трябва да се прави  2 пъти на ден  , като се нанася мехлемът директно върху зоната, засегната от разширените вени. Достатъчно е да вземете малко количество от продукта и да го разнесете с кръгови движения до пълното му попиване. Лечението трябва да се повтаря за цикъл от приблизително 28 дни, в края на който ще можете да оцените пълно възстановяване.

Поради факта, че съдържа само естествени съставки, продуктът е напълно безопасен и без странични ефекти и противопоказания. Разбира се, препоръчително е, както винаги, да проверите за наличието на елементи, които могат да причинят непоносимост или алергии.  

Цена и как да купя Levicose

За да закупите оригиналния  мехлем Levicose , просто отидете на  официалния уебсайт, щракнете върху банера на уебсайта и попълнете формуляра за покупка, който е вътре. Благодарение на това ще можете да получите оригиналния крем на промоционална цена от -50%.

Достатъчно е да отидете на уебсайта и да попълните формата за покупка, като въведете: име и фамилия, пълен адрес и телефонен номер. След като сте готови, можете да изпратите формуляра и да изчакате обслужването на клиенти да се свърже с вас чрез оператор, който ще ви помоли да потвърдите покупката и да се съгласите с подробностите за доставка. Продуктът ще стигне до дома ви в рамките на няколко работни дни  без допълнителни разходи за доставка  . 

И накрая, когато става въпрос за плащане, можете да платите директно на куриера, в брой, когато той достави стоката. Всъщност компанията избра наложен платеж, като избра да не иска пари предварително. 

Напомняме, че промоцията не винаги ще бъде активна, но е ограничена по своя характер. Затова ви съветваме да побързате с изпращането на формуляра за покупка, за да можете и вие да се възползвате от намалената цена.

Levicose

Levicose : обратна връзка и отзиви на потребителите

Много хора страдат от разширени вени, поради което все повече продукти навлизат на пазара в този сектор и все повече хора търсят продукт, който може да бъде едновременно важен и безопасен. Следователно изборът е на Levicose именно защото успява да задоволи напълно и двете нужди, което в момента се оказва най-добрият продукт на пазара. 

За да привлечете вниманието на клиента, всичко е за безопасни и надеждни резултати, благодарение само на  естествени активни съставки. Последният аспект също е много популярен, тъй като все повече хора търсят изцяло натурални продукти като Levicose . 

Активната промоционална цена в този момент е допълнителен стимул за закупуване на този продукт, благодарение на отличното му съотношение цена/качество. 

И накрая, искаме да споделим няколко изявления от тези, които са закупили  Levicose  и искат да споделят своя опит с този продукт и впечатления от него. Ето някои реални мнения: 

„Работата ми ме държи дълго прав и това неизбежно доведе до появата на разширени вени, които освен че са болезнени, са и грозни, до степен, че вече не носят пола. Виждайки, че положението се влошава и не исках да прибягвам до операция, потърсих местна медицина. От многото избрах Levicose , защото наистина оцених естествения състав и многото отзиви, които прочетох от доволни хора, които ме убедиха. Започнах да го използвам веднага щом пристигнах и веднага усетих приятно усещане за облекчение и свежест. Вените бавно се отдръпнаха и синкавите следи, разклоняващи се по краката, изчезнаха. Сега най-накрая мога да нося любимите си поли, но най-вече вече нямам болка и тежест в краката. Отличен продукт, препоръчвам го.“

 „В семейството има много хора, които страдат от разширени вени и не можех да се измъкна от този болезнен и грозен проблем. Търпях присъствието им в продължение на няколко години, научавайки се да живея с него въпреки себе си, докато вече не можех да понасям болката, реших да търся решение. Опитах няколко конкретни продукта, но никой не отстрани проблема. Тогава моят приятел ме посъветва Levicose , като каза, че тя напълно е решила проблема с разширените вени, всъщност тя е изчезнала. Затова го пробвах и още от първото нанасяне усетих толкова много лекота и свежест. През следващите дни болката намаля, докато изчезна, а вените също се виждаха. Levicose наистина работи, така че го препоръчвам на всички!“

Вашият коментар